Stalontsmetting

Waar veel dieren op een kleine oppervlakte zijn gehuisvest is een goede hygiëne van groot belang. Een goed gereinigde en ontsmette stal houdt ziektekiemen buiten de deur.

Bacteriën en virussen kunnen op veel verschillende manieren op een bedrijf terecht komen: aangekochte dieren kunnen besmet zijn, de transportmiddelen of veevoeder zijn besmet of er is insleep van bezoekers, huisdieren of ongedierte. Het is van belang dat u na het reinigen een goede ontsmetting laat uitvoeren.

Met een stalontsmetting uitgevoerd door VDH Prevent4u  bent u verzekerd van een goede stalhygiëne.

Ons bedrijf is al vele jaren IKB-erkend en hebben ons geconformeerd aan de NEN-4400 normering. Voor u als klant betekent dit dat werkzaamheden altijd verantwoord en overeenkomstig wettelijke voorschriften uitgevoerd zullen worden.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Contact opnemen
085-0600400

WhatsApp contact
06-53879527

Over VDH Prevent4U

VDH-Prevent4u Plaagdierpreventie BV is ontstaan in 2006. Met een enthousiast team van proffesionals gaan wij dagelijks de weg op om voor diverse opdrachtgevers de preventie en bestrijding van plaagdieren uit te voeren. Ons werkgebied is Brabant en Limburg. Wij zijn lid van de Coöperatie Oost west Pest Control. Hierdoor kunnen wij op landelijk niveau opdrachten voor u uitvoeren en de kwaliteit waarborgen.

Lees meer