Oost West Pest Control

VDH Prevent4u Plaagdierpreventie BV is lid van (de) Coöperatie Oost West Pest Control, een samenwerkingsverband tussen plaagdiermanagement bedrijven door heel Nederland.

Deze coöperatie is gecertificeerd voor VCA*, zodat u als klant (zakelijk en/of particulier) zeker weet dat wij rekening houden met veiligheid, gezondheid en milieu.

De coöperatie is ook in het bezit van het Keurmerk Plaagdier Management Bedrijven (www.kpmb.nl ) en de certificering voor IPM Buitengebruik, wat inhoudt dat wij werken volgens de laatste richtlijnen en methodes en conform wet- en regelgeving. Integrated Pest Management loopt als een rode draad door de bedrijfsvoering van de bij ons aangesloten bedrijven. Dit houdt in grote lijnen in dat wanneer zich ergens geen plaagdieren kunnen vestigen, men ze ook niet hoeft te bestrijden.

Wij helpen u dus op een serieuze manier van uw probleem af, het liefst door de bron aan te pakken.

In de coöperatie bundelen wij onze krachten en kennis en die kennis houden wij up-to-date door ons regelmatig te laten bijscholen

Kijkt u ook eens op onze website voor meer informatie.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Contact opnemen
085-0600400

WhatsApp contact
06-53879527

Over VDH Prevent4U

VDH-Prevent4u Plaagdierpreventie BV is ontstaan in 2006. Met een enthousiast team van proffesionals gaan wij dagelijks de weg op om voor diverse opdrachtgevers de preventie en bestrijding van plaagdieren uit te voeren. Ons werkgebied is Brabant en Limburg. Wij zijn lid van de Coöperatie Oost west Pest Control. Hierdoor kunnen wij op landelijk niveau opdrachten voor u uitvoeren en de kwaliteit waarborgen.

Lees meer