Over VDH-Prevent4U

Wij voorkomen en bestrijden plaagdieren. Plaagdieren zijn ongewenst omdat ze een gevaar vormen voor de volksgezondheid. Daarom hebben veel bedrijven een plaagdierpreventieplan.

VDH-Prevent4u is gespecialiseerd in het voorkomen en bestrijden van alle dierplagen. Al onze servicemedewerkers zijn EVM-gediplomeerd en worden jaarlijks voorzien van de benodigde nascholing. Wij zijn in het bezit van het certificaat IPM rattenbestrijding (bestrijding buiten gebouwen) , KPMB Keurmerk , VCA* en het IKB NEN 4400-1 certificaat.

Vanuit ons kantoor en magazijn in Asten liggen wij centraal gelegen. We hebben vrijwel alle producten op het gebied van de bestrijding en preventie van plaagdieren voorradig . Hierdoor kunnen wij u op werkdagen binnen 24 uur producten uitleveren.

Meer informatie:

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Contact opnemen
085-0600400

WhatsApp contact
06-53879527

Over VDH Prevent4U

VDH-Prevent4u Plaagdierpreventie BV is ontstaan in 2006. Met een enthousiast team van proffesionals gaan wij dagelijks de weg op om voor diverse opdrachtgevers de preventie en bestrijding van plaagdieren uit te voeren. Hierdoor kunnen wij op landelijk niveau opdrachten voor u uitvoeren en de kwaliteit waarborgen.

Lees meer