Vacatures

Plaagdierbestrijding voor particulieren

Wijziging per 01-01-2023. 

Geen ratten en muizenbestrijding bij particulieren.

Vanaf 01-01-2023 werken wij volledig volgens de nieuwe wet en regelgeving omtrent het gebruik van chemische middelen ter bestrijding van ratten of muizen.

Een van de belangrijkste wijzigingen is, dat wij niet meer direct chemische middelen mogen inzetten.  Officieel dienen we een plan van aanpak op te stellen met de nodige administratieve formaliteiten, klemmen te zetten en wering toe te passen en deze na een korte periode te controleren. Als dit dan nog niet voldoende is, dan pas mogen wij chemische middelen toedienen. In de praktijk komt het er op neer dat een dergelijke bestrijdingsactie kan oplopen van 150-350 euro.

Tevens kampen wij momenteel met een personeelstekort. 95 procent van ons dagelijks werk bestaat uit het onderhouden van servicecontracten op het gebied van het preventief voorkomen van ratten en muizen bij bedrijven.  Dit meerwerk is voor ons een reden om ervoor te kiezen om per 01-01-2023 enkel nog de zakelijke markt te bedienen op het gebied van de preventie en bestrijding van schadelijke knaagdieren.

Wel kunnen wij u adviseren en voorzien van kisten, klemmen en hulpmiddelen om de ratten en muizen te bestrijden. Deze middelen zijn op afspraak af te halen in Asten of wij kunnen ze aan u versturen.

Uiteraard blijven we bij noodgevallen  wel beschikbaar voor u . Echter enkel in de gemeentes Deurne Asten en Someren.  Voor overige aanvragen m.b.t. de bestrijding van ratten en muizen kunnen wij u doorverwijzen naar andere bedrijven binnen onze regio.

Hopende op uw begrip.

Insectenbestrijding  tarieven

Bestrijding mieren:

In Zuid Oost Brabant en de provincie Limburg hanteren we een tarief van 85 euro incl. btw

Dit tarief is incl. inspectie, voorrijkosten en benodigde bestrijdingsmiddelen.  We behandelen de mieren binnenshuis en maximaal 2 meter rondom de woning. Indien overlast aanhoudt kunnen wij een nacontrole inplannen of u voorzien in advies hoe te voorkomen en met welke middelen. ( Op onze bestrijdingen worden geen garanties verleend. Enkel op bestrijding Duitse wespennesten)

Bestrijding wespen:

wespenbestrijding   € 85 incl. btw. incl. garantie. (franse veldwespen uitgesloten)

Bent u woonachting in de gemeente Asten, Deurne of Someren dan betaalt u € 65 euro incl. btw

Bestrijding papier & zilvervisjes.  Behandeling d.m.v. van gelmethode. richtprijs op aanvraag tussen de € 100-175 incl. btw. ( Op onze bestrijdingen worden geen garanties verleend. Enkel op bestrijding Duitse wespennesten)

Voor bestrijding overige insecten vragen wij u om contact op te nemen via ons contactformulier of via whatsapp of telefonisch.

Wilt u meer informatie ? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Contact opnemen
085-0600400

WhatsApp contact
06-53879527

Over VDH Prevent4U

VDH-Prevent4u Plaagdierpreventie BV is ontstaan in 2006. Met een enthousiast team van proffesionals gaan wij dagelijks de weg op om voor diverse opdrachtgevers de preventie en bestrijding van plaagdieren uit te voeren. Hierdoor kunnen wij op landelijk niveau opdrachten voor u uitvoeren en de kwaliteit waarborgen.

Lees meer